FACE Stockholm Lipstick Attitude

För kanske femton år sedan fick jag hjälp på FACE Stockholm att hitta en läppstiftsnyans som passade mig. Den hette Attitude, och var plommonfärgad och litet mer åt det varma hållet än vad jag dittills hållit mig till. När jag häromveckan hastade in och ut ur butiken för snabb shopping var förstås en ny Attitude bland det som jag plockade upp. Men den färgen var inte alls som jag mindes den.

Den ser mörkt rödbrun ut i hylsan…

… men blir mer blåtonad när man målar ut den.

Eftersom läppstiftet har en torr konsistens och färgen är så stark så måste man vara riktigt noga när man lägger på det på läpparna, så att konturerna blir jämna.

Det hamnar en hel del färg på muggen när man dricker sitt kaffe, men det sitter fortfarande kvar en hel del på läpparna. Jag gillar starka färger i den här nyansen, men eftersom läppstiftet är så torrt känns det inte så vårdande för läpparna, så den här nostalgitrippen var inte så lyckad.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i läppstift och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till FACE Stockholm Lipstick Attitude

  1. Nää trist när det blir så 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.