Sephora Mystic Aura Eyeshadow Palette

Nej, men vad hände – köpte jag en till palett med ögonskuggor? Ja, men den var på rea, hade så snygga färger och så lockande namn! Mystic Aura är namnet på paletten, och färgerna i den har namn som blandar magi och midvinternätter hej vilt: Aurora, Supernatural, Magic, Enigma, Mystic och Borealis.

Det är kanske inte helt självklart att Aurora, morgonrodnadens gudinna, ger namn åt en mörklila nyans, men såväl den som Borealis liksom Magic och Mystic har föredömligt läckert holografiskt skimmer, och som synes har de bra med pigment. Gott om pigment har också de två matta skuggorna Supernatural och Enigma.

De här ögonskuggorna bär på många faror: mörka, blåtonade färger flyttar sig gärna från sin placering till närliggande hud, och generöst skimmer faller lätt ned över hela kinden. Men när jag har burit färgerna från Mystic Aura-paletten blev jag glatt överraskad över hur väl de stannade där jag lagt dem. Visst skavdes de bort litet under dagen, men de migrerade i alla fall inte upp mot ögonbrynen! Sephoras egna produkter är ofta av hög kvalitet och till de modesta priserna är de riktigt bra köp.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i ögonskuggor och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.