Sephora Hyaluronic Acid All Day Hydrator

Hyaluronsyra gör mycket gott för huden, och vi har alltfler alternativ för att tillföra det utifrån. Sephora har en prisvärd lättflytande kräm, HYA All Day Hydrator, som jag har provat under några dagar. Titeln lovar både Hydrate + Glow, och även om glow-effekt sällan gör min hy vackrare var det här ändå värt att pröva.

Jag fick vara litet försiktig så att jag inte fick för mycket produkt ur tuben, så lättflytande var krämen. Den var förstås lätt att fördela över ansiktet. Efter insmörjning var huden litet klibbig i några timmar, men det kändes ändå som att krämen sjunkit in och börjat verka.

Jag har blandhy och var inte förvånad över att min hy blänkte under dagarna då jag använde krämen, även om det dämpades under dagen. Förutom att intrycket av de stora porer jag har på vissa partier försämrades av att hyn blev blankare, kändes huden ändå litet jämnare och tillräckligt smidig för att den här krämen kan fungera som en bra vårdande kräm för dem med inte riktigt lika blank hy som jag.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i hudvård och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sephora Hyaluronic Acid All Day Hydrator

  1. Men du tack för tipset, jag ska kolla in den nu när jag åker in till Huvudstaden på fredag och gorgar loss på Jensens… 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.