Gucci Moira Sienna

Så kom de då, in på min radar och snabbt i min hand, Gucci-läppstiften. Jag hade inte sett färgerna med egna ögon när jag klickade hem mitt val, men jag är mycket nöjd med nyansen Moira Sienna. Sienna är inte en färg man räknar med skall fungera för oss med kalla nyanser i hud och hår, men den här är så pass neutral att det går bra.

Ack, så vacker hylsan är! Tack, Gucci, för att ni väljer den vägen. Där finns också litet av den gammaldags-läppstift-doftsättningen med viol och ros, men inte alls stark, för det finns ju många som ogillar den. (Själv älskar jag den och uppskattar den svaga doften av glamour.)

Färgen är alltså en fin dämpad röd som i vissa ljus drar åt rosa, i andra ljus mer åt brunrött. Kvaliteten är krämig och läppstiftet är lätt att måla på jämnt fördelat och innanför läpparnas konturer.

Väl på plats känner man litet grand att man har läppstift på, men till största delen känns kvaliteten någorlunda vårdande för läpparna. Och även om man lämnar avtryck på glas och koppar när man dricker något, så sitter det tillräckligt mycket kvar för att man inte skall behöva panikmåla direkt efteråt.

_____________________________________________________________

Jag gillar Gucci Moira Sienna men ogillar förstås att man prissatt sina läppstift uppåt fyrahundrakronorsstrecket. Skärpning alla läppstiftstillverkare, så fantastiska är inte era produkter! Det här läppstiftet köpte jag med rabatt för att jag var nyfiken och för att jag är en sucker för lyxiga läpprodukter, men jag kommer inte att slanta upp fyra hundringar för något mer i serien.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i hetsshopping, läppstift och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Gucci Moira Sienna

  1. Tjusigt och passar perfekt för en glamourdonna som du 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.