La Roche-Posay Effaclar Mat

Jag hade en lätt kräm med mattande effekt som jag brukade köpa på Apoteket, men när jag skulle köpa en ny tub fanns den inte längre kvar i sortimentet. OK, då vände jag mig till ett annat pålitligt märke med lovande mattande krämer, La Roche-Posay Effaclar Mat. Det var ett bra val, krämen har hållit de blanka partierna i mitt ansikte i schack någorlunda de dagar jag har använt den – inte hela dagen, mot kvällen har det börjat glänsa litet igen, men det duger för mig.

Det har ju inte varit så kalla och isande vindar den här vintern men jag har ändå tyckt att Effaclar Mat ibland har känts litet för tunn för min hy, men det har balanserats ut när jag har använt litet fetare nattkrämer. Något annat som har fungerat har varit att lägga ett lager av resveratrol under, de morgnar jag har hunnit det. Effaclar Mat är tillräckligt bra för att jag skall välja den igen när jag behöver en kräm för dagen.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i hudvård och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.