Clarins Wonder Perfect Mascara 4D

 

Häromåret blev Clarins Wonder Perfect Mascara min favorit. Sedan dess har jag använt en hel del andra mascaror och inte hunnit återvända till den. Nu blev det dock äntligen läge att prova den nyare varianten, Wonder Perfect Mascara 4D. Jag är mycket nöjd! Fast några saker har ändrat sig.

En sak jag älskade med den första varianten var att den hjälpte till att böja upp mina ögonfransar så att de såg längre ut. Det känns inte som att 4D gör det lika mycket, men den är ändå riktigt bra. Den ger en hel del svärta och litet längd till mina ögonfransar, och det är precis vad jag vill ha och helt tillräckligt.

Dessutom minns jag att min gamla favorit var väldigt svår att få av på kvällen. Men det är inte 4D-mascaran! Den kommer av lätt och geschvint även med den milda Nivea-rengöringen. Jättebra, för jag vill ju inte behöva skrubba eller fukta jättelänge och om och om igen vid den känsliga ögonhyn varje kväll. Och så sitter mascaran förstås fint utan att flaga eller färga av sig hela dagen. Tack, Clarins, ni är pålitliga och bra!

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i mascara och märktes . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Clarins Wonder Perfect Mascara 4D

  1. Borsten ser ju enorm ut, är den det? Har så svårt för mascaraborstar i storlek toaborste :/

  2. Pingback: Clarins Mascara Supra Volume | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.