Lanolips Coconutter Body Milk

Efter att ha varit bortglömt i botten på min necessär hittade jag min tub av Lanolips 101 Ointment och har använt den flitigt på läpparna de senaste månaderna. Därför var det roligt att upptäcka (inte i handväskan utan på Sephora!) en kroppsprodukt från Lanolips, blygsamt kallad Coconutter Body Milk fastän den egentligen nästan är fast som en body butter.

Förutom det goda lanolinet innehåller krämen Vitamin E, sheasmör och kokosnötsolja. Jag förväntade mig mer kokosdoft än vad jag fick, och det är ju en doft inte alla älskar så en del kanske är nöjda. Men tyvärr tycker jag att krämen doftar för mycket av olja/smör, till den grad att jag tänker på härsket smör. Men konsistensen känns fortfarande fin och huden mår bra av att smörjas in med Coconutter Body Milk. Det är ju just vad jag behöver under de här kalla, torra vintermånaderna. Undrar om jag fick en gammal tub. Jag skall sniffa på några till i affären för jag är faktiskt ganska förtjust i Lanolips och lanolin som ingrediens i krämer och salvor.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i kroppsvård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.