NCP Olfactives 201 Apple & Driftwood

Jag gillar verkligen hur N.C.P. Olfactives har radat upp ett drygt dussin flaskor med stramt konfigurerat innehåll, och där namnet säger vad det doftar som. Nu är det inte bara äpple och drivved i 201 Apple & Driftwood, men det ger en god idé om vad som menas.

Fast jag känner inte så mycket äpple från början, fastän det är toppnoten. Istället är det den akvatiska, litet kyliga doften som antagligen representerar drivveden; i hjärtnoterna ingår jasmin och vita blommor men säkert också en del iris. Trä-känslan är inte övertydlig.

Det är först efter någon timme som jag tycker att äpple och trä börjar framträda. Det är absolut inget fel på att låta en doft utvecklas så, och jag tror säkert att den kommer att kännas helt rätt för många, både män och kvinnor. För egen del hör inte akvatiska dofter till mina favoriter, så 2101 Apple & Driftwood hamnar inte i min doftgarderob trots det sympatiska priset.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i parfymer och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.