Clinique Repairware Intensive Lip Treatment

Det är ju så trevligt att de flesta läppstift jag har (och speciellt de jag rekommenderar) är mer vårdande för läpparna än de flesta läppbalsam – alltså ännu en anledning att bära läppstift hela dagarna! Men ibland fungerar det inte med färg på pussmunnen. Över natten använder jag gärna något som kräver applikation med fingret (Aquaphor) eller en liten medföljande spatel (Laneige), men det kladdar ju litet så läppbalsam i stickform behövs fortfarande.

Jag hade hört mycket gott från flera håll om Cliniques Repairware Intensive Lip Treatment, och eftersom jag redan älskar och använder Cliniques Smart Repair-hudvård kändes det som en given fortsättning. Men tyvärr gav den inte så bra resultat som jag hade hoppats. Läpparna känns fortfarande mindre vårdade än med de flesta läppstift, och det var ju det jag hade behövt mest av allt.

Annars är produkten OK, den smörjer in någorlunda bra och gör läpparna lagom glansiga och fina. Men med en såpass hög prislapp blir det inget omköp när min tub är slut.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i läppbalsam och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Clinique Repairware Intensive Lip Treatment

  1. Du får börja sova med läppstift 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.