OPI Let’s Celebrate

Med glada färger och en hel del glitter skapar OPI en Hello Kitty-kollektion som förhoppningsvis fansen är nöjda med. Även jag hittade ett roligt nagellack, med det uppiggande namnet Let’s Celebrate. Det är rosa glitter i ett så gott som genomskinligt medium.

Här är två lager av Let’s Celebrate. Man behöver tricksa litet för att glittret skall hamna jämnt över nageln.

Men bara glitter var litet tråkigt, så jag valde istället att lägga lacket ovanpå essie going all in, en rosa med lilablå nyanser som matchade bra. Så här blev det med ett lager going all in och ett lager Let’s Celebrate.

Det gillade jag bättre. Men uff, så jobbigt det var att ta bort nagellacket efteråt. Inte jobbigare än andra nagellack, men långsammare ändå. Fast jag gillade glittret!

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i nagellack och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.