La Compagnie de Provence Creme Mains Ultra Nourissante

Det känns gott att lägga vantarna på en handkräm som heter Creme Mains Ultra Nourissante och listar 20% karitésmör som ingrediens på tuben. Men så är det det där med resultat på problemområden… Visst känns huden på händerna allmänt mjukgjord, men det som alltid är mitt stora problem, de vassa flikarna intill naglarna, dem rår inte handkrämen på.

Till råga på allt doftar den ganska starkt vid insmörjning, av en parfymig söt nötkaraktär som jag visserligen gillar men som är litet för stark. Och så känns händerna litet för kladdiga litet för länge efter användning. Så Creme Mains Ultra Nourissante är OK, men inte jättebra, och så här års vill jag bara använda de handkrämer som är jättebra.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i handkräm och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.