N.A.E. Freschezza refreshing shower gel

N.A.E. står för Naturale Antica Erboristeria och presenterar sina produkter som organic certified, vegan formula, italian beauty recipes. Freschezza är en av fyra kroppsvårdsserier med var sina inriktningar och doftsättningar, och just Freschezza fokuseras kring rosmarin och min absoluta favoritkrydda timjan. Men i doftkompositionen tycker jag mig känna litet mer, som citrus och tallbar, vilket sammantaget gör den till en frisk och fin unisexdoft.

Till duschkräm för oss morgontrötta passar den doften perfekt. Produkten är mycket lättflytande, så man får tänka på att inte råka hälla ut för mycket och slösa i onödan.

Jag tyckte mycket om doften och blir intresserad av att leta upp och prova de andra kroppsvårdsserierna Idratazione, Vitalità och Delicatezza.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i dofter, kroppsvård och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.