Favoriter i november

Efter att ha varit på resande fot en del helger och långhelger känns det alltid bra att komma hem till sitt kompletta hudvårdsmenageri och kunna smörja noggrant med serum och krämer som inte passar i resenecessären. Det positiva med det är att jag verkligen märkte vilken skillnad det gör att använda resveratrol och min nya favorit niacinamid.

Och så är jag riktigt förtjust i att avsluta kvällen med att smörja in läpparna med Laneiges Lip Sleeping Mask. Jag har märkt att den inte är så bra att använda hela dagarna; både salvan och effekten skavs bort alltför snabbt bara man äter och dricker något. Men över natten gör den fin nytta och när jag vaknar på morgonen ser pussmunnen litet extra söt ut.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i favoriter. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Favoriter i november

  1. Åh Laniegen har jag velat testa rätt länge men ja, jag har en hel del grejer att använda upp först… men den ska inhandlas förr eller senare, var så säker.

    Åhléns har 30% på hudvård idag som jag sa till dig tidigare så jag köpte på mig lite TO, en ansiktsmask från nivea (goa grejer) och en aloe veragel från Benton till gubben. Nu blir det till att invänta paket…! *rullar runt*

    • styleonfile skriver:

      Härligt att köpa bra saker på rea! Jag tänkte igenom och insåg att jag faktiskt har allt jag behöver just nu. Du gör också rätt som använder upp andra läpp-krämer innan du skaffar en ny. Jag är *ganska* bra på att göra det själv, förutom när det följer med någon extra lockande Gåva!

  2. Ja jag är supernöjd med årets BFshopping, köpte ingenting som jag inte planerat för sedan innan så det känns bra. 😀 Jag försöker koncentrera mig på att använda upp grejer innan jag köper nytt och det går rätt bra än så länge. Gubben ska åka båt i veckan så det känns aningens farligt, kanske blir en liten lista att skicka med honom, får se… Chanel på taxfree liksom…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.