Favoriter i september

Oj oj. Efter alla halvdåliga och till och med svidande dåliga ögonkrämer jag provat i sommar var det en lisa att komma tillbaka till den som funkar bäst, Clinique smart custom repair eye treatment. Work your magic on me, kompis!

Vad gäller läppstift så har jag två gamla dylika i handväskan som jag tänker använda tills de är slut, vilket är någorlunda nära nu. Det är ett Chanel Hydrabase i färgen Ingenue, och Clinique High Impact Rouge Impact i Extreme Pink. De är varianter i rosa och ganska olika i nyans, men det de har gemensamt är att de har skimrande finish! Efter alla matta och i bästa fall krämiga läppstift vi sett de senaste åren är det underbart att ha skimrande läppar. Det får mig litet grand att komma ihåg känslan från för tjugo år sedan när makeup var nytt och spännande för mig. Det känns bra. Och det är snyggt!

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i favoriter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Favoriter i september

  1. Pingback: Favoriter i juli | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.