Laneige Mini Pore Waterclay Mask

Laneige tycker om att använda ”vatten” i sina produktnamn, så deras lermask heter Waterclay Mask. De har också en serie produkter som skall minimera porerna (eller snarare hur de framstår), så hela namnet på masken blir Mini Pore Waterclay Mask. Det lät intressant nog för mig som älskar att prova nya rengörande masker.

Masken är mer lättflytande än många andra, men inte vattnig utan jämn och lätt att plocka upp med fingrarna och fördela över ansiktet. Den läggs lätt i ett lager som är tunt men fullt tillräckligt – bra, det är skönt att slippa slösa med stora klumpar som stelnar för snabbt! Efter ett tag har den stelnat, men är fortfarande relativt lätt att tvätta bort när ett tiotal minuter har gått.

Det finns små skrubbkorn i lermasken, så efter avsköljning känns ansiktet polerat, men inte skrubbat eller utarmat på fukt. Dock är jag inte nöjd med por-minimeringen. Effekten på mig är istället att huden blir litet puffig, så att porerna faktiskt syns litet mer än vanligt. Det är ju otur. Förhoppningsvis fungerar detta bättre för andra användare, för det kan ju skilja från person till person. Jag kommer nog inte att skaffa Laneiges lermask igen, men den duger att använda tills den är slut.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i hudvård och märktes . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Laneige Mini Pore Waterclay Mask

  1. Utmärkt, tack för recensionen. Då skippar jag denna. Vet du vad som funkar bra på mina porer? Emma S nya niacinamid gelkräm och The ordinarys niacinamid + zinkgel. Prova. Visserligen inga masker men resultat får man 🙂

  2. styleonfile skriver:

    Tack för tipset, roligt att höra! Jag har hittills haft de bästa resultaten av The Ordinarys Hyaluronsyra, bara för ett hela huden verkar må bra och bli slät av den. Jag har faktiskt inte provat någon niacinamid-produkt alls, men nu blev jag nyfiken! Än en gång, tack för tipset!

  3. Visst 😀 Men köp inte niacinamide boostern från Paulas Choice, den är jättedyr och gör absolut ingenting. Ganska lustigt att dom mycket billigare alternativen presterar men inte det dyrare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.