Neutrogena deep moisture body lotion

 

Neutrogenas deep moisture body lotion är oparfymerad, vilket betyder att den har en liten aning av en plastig doft just när man pumpar fram den ur flaskan, men resultatet på kroppen blir helt klar doftlöst och neutralt. Krämen är lagom tjock utan att bli trögflytande, och går lätt att fördela över huden.

Min kroppshud har ju börjat bli litet kinkig och klia ibland, och jag har fått bli noggrannare med att använda krämer som återfuktar bra. Neutrogena deep moisture body lotion funkar bra, och det är jag glad för. Men jag tycker faktiskt att det är litet tråkigt när krämen inte doftar något, så det här kommer inte att bli någon storfavorit.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i kroppsvård och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.