Laneige Lip Sleeping Mask

Det var roligt att till sist lägga vantarna på Laneige Lip Sleeping Mask som jag hört om så länge. För några år sedan var det några kosmetikföretag (Laneige, Bite med flera) som höjde ambitionerna för läppbalsam genom att börja sälja ”lip masks” till hängivna beauty-nördar att använda nattetid. Nischen de karvade ut åt sig har snabbt fyllts med andra läppmaskskolportörer, och säkert är några till och med bättre än originalen, men det är som sagt ändå kul att gå till källorna.

Laneige Lip Sleeping Mask finns i varianter som doftar vanilj eller äpple, men den rosa salvan i den rosa burken doftar allmänt fruktigt, bärigt och sött – sådär som billiga luktsuddigum luktade på 1980-talet, och det är gulligt! I förpackningen medföljer en liten spatel i sitt eget transparenta kuvert, och man kan tycka att det är några onödiga extra plastbitar, men faktum är att den lilla spateln gör ett bra jobb av att plocka upp och fördela läppmasken över läpparna. Dessutom slippar man ju det slöseriet och klibbet med salva som fastnar under nageln när man plockar upp produkten med fingret.

Läpparna känns mjuka och omhändertagna så fort man lägger på läppmasken, och gör man det på kvällen (jag tror att man FÅR använda produkten även annars!) så känns de fortfarande mjuka och fina morgonen efter. Dock måste jag säga att jag har fått ännu bättre resultat som varar ett helt dygn av dels Lipstick Queens läppbalsam (som inte säljs längre) och dels av den fantastiska multi-produkten Aquaphor. Men jag gillar ändå Laneiges Lip Sleeping Mask och kommer inte att kunna låta bli att köpa den igen för litet extra lyxig nattbehandling för min pussmun.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i läppbalsam och märktes . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Laneige Lip Sleeping Mask

  1. Pingback: Favoriter i november | Style On File

  2. Pingback: Clinique Repairware Intensive Lip Treatment | Style On File

  3. Pingback: Favoriter i januari | Style On File

  4. Pingback: Laneige Lip Glowy Balm Grapefruit | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.