The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG

Så många av The Ordinarys produkter har varit bra, och en del har varit rena mirakellösningarna för mig, så jag hade ganska höga förhoppningar om deras ögonkräm med koffein och EGCG utvunnen ur gröna blad. Det skulle vara skönt att få sina mörka ringar under ögonen reducerade, som den lilla flaskan lovar, även om jag inte är i lika stort behov av att få ned puffigheten, vilket flaskan också lovar.

Men nej! Några dagars användning gör faktiskt bara skillnad åt det värre – katastrof! Den fina huden kring ögonen ser slappare ut och effekten blir faktiskt bara mer puffighet! Om de mörka ringarna ljusnat märker jag inte under det tydliga nätet av rynkor som syns alltför tydligt. Stopp, stopp, stopp för The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG kring mina ögon. Jag behöver (numera) sådant som stramar upp huden och fuskar bort rynkorna på ett eller annat sätt. Förhoppningsvis fungerar koffeinlösningen bättre för andra. För egen del tänker jag prova den på resten av ansiktet och se vad jag får för resultat där.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i hudvård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG

  1. Du, den här har jag också och jag märker inte av några resultat alls. Visserligen har jag inga påsar eller mörka ringar heller men ändå. Det enda jag märker är att den svider som fasiken i jäsiken om den råkar hamna i ögat (vilket den alltid gör för mig!)… Alltså frågan är ju varför jag ens envisas med att fortsätta använda denna… :O

    • styleonfile skriver:

      JA! Jag fick också en droppe i ögat och fy vad det sved! Jag har slutat använda min och tänker prova om den gör någon skillnad om jag använder den över hela ansiktet. Annars blir det tack och adjö för den. Hoppas du hittar någon bättre ögonkräm! Min favorit är Clinique Smart Night Repair.

  2. Jag använder Nivea creme i den blå burken som ansikts och ögonkräm och det funkar fantastiskt för mig 🙂 Bra idé att prova denna över hela ansiktet, jag ska också göra det och se vad som händer då svidande ögon inte är någon höjdare direkt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.