essie birthday girl

Då och då faller jag för en skönhetsprodukt som jag egentligen redan har en ”dupe” av, men må det vara mig förlåtet för det är så roligt att skaffa något nytt ibland! Essies nagellack birthday girl ser i flaskan ut att vara en glittrig rosa färg, och man kan haja till för det ser ut som att guldflagor är inmixade i ett kallt blårosa nagellack. Men det går att gissa att själva lacket egentligen är ganska genomskinligt och att det som kommer att synas är det guldiga skimret.

Ja, det var precis så det var, och det är gulligt. Tack, essie, för att glitterflingorna är utblandade i ett så skönt trögflytande medium att glittret fördelar sig jämnt över naglarna vid utmålning. Fast just vid andra lagret kan det vara värt att titta till litet extra så att glittret är jämnt fördelat.

Som misstänkt syns inte den rosa nyansen så mycket, utan istället täcks naglarna av ett fint gyllene skimmer. Jag är på bra humör och kommer att tänka på Danaë som förfördes av Zeus i form av ett gyllene regn! birthday girl är ett trevligt lack som ger naglarna en fin diskret glans.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i nagellack och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.