L:A Bruket Lermask

Ansiktsmasker, helst renande och gärna med lera som ingrediens, är ju något som jag gillar, och L:A Bruket gillar jag ju också. Så vad roligt att hitta en lermask från L:A Bruket! Jag har använt den av och till under ett halvår. De sista månaderna har min hy varit så fin och nästan felfri så att jag egentligen inte har kunnat testa masken under mina vanliga hårdare förhållanden. Men nästan som på beställning dök det upp två begynnande blemmor dagarna innan jag skulle skriva om lermasken, så nu kan jag nöjt berätta att den verkade hantera dem väl! De bröt inte ut till något stort och illrött, någon av dem.

L:A Bruket Lermask har en finare konsistens än många andra lermasker har. Det gör den lättare att fördela över ansiktet utan att man behöver oroa sig för att en klump skall trilla av! Masken har en litet lerig doft som nog inte alla gillar, men jag tål den tillräckligt väl under de 10-15 minuter den sitter på. Därefter är den lätt att tvätta av utan särskilt mycket stänk över hela handfatet. Toppen!

Jag är inte helt nöjd med hur masken hanterar de stora porerna jag har på näsan – en av gångerna jag använt den såg de mer tilltäppta ut än vanligt dagen efter! Men med bemästrandet av fulisarna häromdagen i färskt minne är jag ändå nöjd med lermasken. Synd dock att den kommer i en opraktisk ”kaviartub” – det kommer att bli svårt att få ut det sista utan att den vränger sig åt alla håll!

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i hudvård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.