Laura Mercier Rouge Essentiel Beige Intense

En så glad överraskning med en ny läppstiftsserie från ett märke jag tycker om, när man kunde tro att nyheterna tagit sommarledigt! Till skillnad från de senaste besvikelserna från Dior och Chanel, och de många extrem-matta läppstiften och de flytande varianterna jag inte orkar bry mig om, är Laura Merciers nya serie Rouge Essentiel just sådan som jag vill ha mina läppstift: sidenmjuka, krämiga, med en fin jämn sammetsyta och hög kvalitet.

En annan överraskning var visserligen att alla färger hade blåförskjutits. Den första färgen jag drogs till hade ett namn som aldrig tidigare passat mot min hy, Beige Intense, och drar inte alls åt det brunbeige hållet utan är en fin mellanrosa som passar mina kalla färger. Eftersom jag inte vågade tro mina ögon letade jag igenom de trettio vackra nyanserna och hittade några med namn och ton som jag brukar gilla, såsom Rose Mauve och Plum Sublime. Men nej, nu kändes de här läppstiften för iögonenfallande blåtonade för min smak. Kanske har det att göra med det starkare sommarljuset, och kanske ändrar jag mig och vänder tillbaka till Laura Mercier-disken i höst. Men nu var det Beige Intense som fick bli min.

Färgen ligger nära mina egna läppar och är som sagt en fin mellanrosa som kan passa till de flesta tillfällen. Läppstiftet fördelar sig jämnt och fint över munnen, och sitter kvar väl under stillsamt drickande av te och vatten. Inte heller sprider färgen ut sig ojämnt i rynkor på och utanför läpparna efter några timmar, så som läppstift av sämre kvalitet kan göra. Och så kändes mina läppar mjuka och vårdade medan jag bar Beige Intense. Så bra! Jag är riktigt glad att vi äntligen har fått en ny kollektion av läppstift av hög kvalitet och med vacker finish. Tack, Laura Mercier!

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i läppstift och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.