Sephora Rouge Shine Lipstick Diva

När jag var och undersökte Sephora Rouge Lacquer tog jag mig också en titt på Rogue Shine Lipstick-serien, för varför inte? Där hittade jag ett totalt otidsenligt läppstift som  påminde mig så mycket om ett jag hade för tjugofem år sedan – ett mellanmörkrosa med skimmer i, från gamla trotjänaren Pierre Robert. Med de plånboksvänliga priserna på Sephoras läppstift kunde jag inte låta bli att slå till.

Diva är det lockande namnet på läppstiftet. Det täcker bra, fördelar sig jämnt och håller ganska bra utan att färga av sig på muggar och glas när man dricker. Det är bra.

Men redan efter kort tid på läpparna börjar det att ge en litet oljig smak och känsla. Eftersom läppstiftet är oparfymerat känns den oljiga smaken extra tydligt, och tyvärr känns inte läpparna så omvårdade som jag önskar mig av en läpprodukt. Nåväl, i jämförelse med de senaste läppstiften från Dior och Chanel står sig Sephoras bidrag ändå bra till en tredjedel av priset.

Oj så konstigt läpparna ligger på den här bilden! Jag lovar att det inte har hänt något särskilt.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i läppstift och märktes . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sephora Rouge Shine Lipstick Diva

  1. Pingback: Sephora Rouge Shine Lipstick Guest List | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.