The Ordinary Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3%

Varför väntar man så länge med att ge sig på något som skall vara bra för en? Vad gäller The Ordinarys resveratrol-produkt berodde det dels på att jag hade en massa andra hudvårdsprodukter att pröva, och ville utvärdera dem en i taget för att vara säker på vad som gör vad – OCH på att jag hade så höga förväntningar på resveratrol att jag var rädd för att bli besviken. Men det blev jag inte! Tvärtom!

Resveratrol skall vara ett undermedel för hy som tappat sin ungdomliga fasthet. I The Ordinarys flaska är den mixad med en annan super-antioxidant, ferulasyra, i det  transparenta mediet (propylendiol) som är skönt i sig att lägga på huden.

Jag använde The Ordinary Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3% efter rengöring och före nattkrämen, några dagar både om kvällen och morgonen men oftast bara på kvällen. När jag vaknade efter första användningen blev jag verkligen överraskad! Min hy kändes mjuk men stark när jag tvättade den, och ja, huden hade den där glöden som många andra produkter utlovar men som aldrig annars dyker upp på mig. I mitt fall gör de milda syrorna inte något för min blandhy, men den här mixturen gjorde hela min ansiktshud slät och litet skönt matt.

Det känns som att The Ordinarys produkt stärker hudens struktur men också fyller ut den, både på djupet och på ytan. Hyn känns tjockare och starkare på djupet, och lenare och smidigare på ytan. Fantastiskt!

När jag inte använde The Ordinary Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3% en helg satt effekten i tillräckligt väl, men morgonen efter att jag lagt på den kom den där vackra glöden tillbaka igen.

Jag är helt överväldigad av hur väl The Ordinary Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3% fungerar för mig, och jag hoppas att den kommer att fortsätta att göra det under många år framöver.

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i hudvård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till The Ordinary Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3%

  1. Ping: Favoriter i juni | Style On File

  2. Ping: The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.