essie toned down

essies sommarkollektion finns ute i butikerna, men jag fastnade framför bilderna av den tidigare kollektionen serene slate. Ett tag ville jag, som vanligt, ha allihopa, men så tänkte jag på hur rogivande det är att inte ha för mycket av allt. Och sedan kom jag på att jag har en massa silvergrå nagellack, men ingen grå färg utan skimmer.

Utportionerad bland essies stora kollektion hittade jag de olika lacken, och så det som talade till mig allra mest: toned down, en skönt krämig gråblålila.

Nagellacket går lätt att måla på och blir täckande efter bara ett lager, men jag målar två för att det skall hålla bättre (och det gör det).

Här syns den lila nyansen extra mycket, och det är fint. Oftare ser lacket rent grått ut, och det är också riktigt fint. Litet ovant för mig, som tycker bättre om färg, men den här grå gillar jag verkligen.

 

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i nagellack och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.