REN Oat And Bay Conditioning Shampoo

 

Vid hårtvätt löddrar det inte mycket från RENs Oat And Bay Conditioning Shampoo. Det behöver det ju inte göra för att en produkt skall vara effektiv, men här hör det till den generellt ”platta” konsistensen som gör att det är svårt att fördela schampot i håret. Det känns som att jag behöver använda extra mycket för att komma åt hela hårbotten, och det är ju synd.

Förutom att själva användandet blir litet krångligare, är jag inte heller nöjd med resultatet. I vanliga fall behöver jag tvätta håret varannan eller var tredje dag, men efter att ha tvättat det med RENs schampo känns min hårbotten fet och i behov av tvätt redan efter en dag. Också onödigt! Jag tycker om många av RENs produkter och kanske fungerar det här schampot bättre för någon annan, men jag kommer inte att köpa det igen.

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i hårvård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.