The Ordinary Alpha Lipoic Acid 5%

Antioxidanter motverkar inverkan av fria radikaler, och hejdar på så sätt cellernas åldrande. Alfa-liponsyra, Alpha Lipoic Acid, är en stark antioxidant och The Ordinary har förpackat den i en formula för användning på hyn. Flaskan skall hållas borta från solljus för att produkten inte skall tappa sin verkan, och man skall endast fördela 2-3 droppar över ansiktet två-tre gånger i veckan, inte mer.

Resultatet skall synas efter första användningen: jämn och fin hy med ”glow” som alla mirakelprodukter utlovar just nu. För egen del kan jag dock säga att jag inte märkte någon skillnad, vare sig efter första användandet eller efter regelbunden användning i ett par veckor.

Kanske är det så att jag och min blandhy inte behöver ”glow” lika mycket som de med torrare hy. Men litet smidigare hud hade jag ändå önskat mig. Nåväl, allt kan inte fungera för alla.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i hudvård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.