Depend mörk rik lila

Jag erkänner att jag lockas av makeup med fantasieggande namn, men ibland är det bara färgen som drar. Depend ger sällan namn åt sina nagellack, så det jag har på naglarna heter bara O2 Basic 532. Men åh, så snyggt det är!

Den senaste tiden har jag tänkt på hur mycket jag älskar plommonrosa läppstift – det är för att jag håller på att göra slut på det utgångna MAC Positively Dashing. När jag såg Depends lilla lila lack fick jag idén att prova något motsvarande på fingertopparna: en mörk, dämpad grålila krämig färg. Den har inte mycket rosa eller rött pigment i sig, och de nyanserna hör till dem som intresserar mig men som kan kännas helt fel när jag väl använder dem.

Men inte det här! Så fort jag lade på det krämiga nagellacket blev jag förtjust i hur väl det täckta naglarna och vilket skönt intryck det gör för att det inte har de här uppiggande rosa nyanserna i sig. Det känns som ett nagellack att bära när man vill understryka att man är kompetent och samlad. Det har en sin plats i min kollektion av snygga nagellack. Den här krämiga formula sitter bra på mina för tillfället litet flisiga naglar, och det gör mig extra nöjd.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i nagellack och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.