Urban Decay 24/7 Glide-on Eye Pencil Winterfell Snow

Låt oss fira att sista säsongen av Game of Thrones lockar fler gamla och nya tittare till en spännande upplösning och fortsatt fantasy-intresse! Urban Decay kommer ut med en stor kollektion på temat, och för några tusenlappar kan man få all ingående makeup extra stiligt förpackat.

Riktigt så hängiven är inte jag, men det är roligt att låta sig ryckas med i ivern. Och främst blev jag intresserad av de ögonpennor som fanns i kollektionen, särskilt som Urban Decays 24/7 Glide-on Eye Pencil har gott rykte.

Den blåvita glitter/skimmerpennan Winterfell Snow drog till sig mina blickar. Ja, spetsen ser vit ut, men det är en synvilla, för när man målar med pennan blir resultatet ett övernaturligt blåvitt skimmer. Inte så starkt synligt, men snyggt på rätt ställe!

Jag lade ett ganska generöst streck av Winterfell Snow längs den undre fransraden tillsammans med min vanliga ögonmakeup, och gillade att det inte blev ett tydligt streck utan ett allmänt skimmer. Det ljusa glittret satt kvar bra under dagen – litet av det ramlade nedåt, men det mesta satt på plats och gav mina ögon litet extra skönhet, precis som jag ville.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i ögonpennor och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.