The Ordinary Matrixyl 10% + HA

Matrixyl är inte framtaget av The Ordinary själva, utan är en peptid skapad av det franska företaget Sederma. Men i The Ordinarys breda produktgarderob finns den som en produkt, inmixad i hyaluronsyremediet vars konsistens jag gillar så mycket.

Matrixyl skall hjälpa mot rynkor, så väl statiska som dynamiska (alltså de som djupnar när man ler). Jag har några av det slaget, men hör kanske ändå inte till den huvudsakliga målgruppen. Det finns de med skrattrynkor över hela ansiktet, och fastän jag tycker att det är vackert kan säkert de personerna vilja reducera utseendet av dem och i så fall kan det hända att Matrixyl fungerar bättre för dem.

För egen del såg jag inte mycket skillnad på de hudpartier där Matrixyl hade kunnat utföra  sin speciella magi, och min hy i övrigt blev inte märkbart förändrad. Matrixyl är inte en produkt för mig, i alla fall inte i den här fasen av livet.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i hudvård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.