Dior Addict Stellar Shine Lipstick

Nu skall vi glänsa så att det syns över hela himlavalvet! Stellar Shine är namnet på den nya versionen av Diors Addict-läppstift. Färgerna i serien är näppeligen diskreta, så nu gäller det att hålla tungan rätt i munnen, måla på läppstiftet exakt rätt utan att halka till, och le brett. Nej, det är inte lätt att bevara pussmunnen perfekt med så starka och synliga färger, men just det är litet lockande i sig, och självklart måste jag också pröva!

Mitt ibland alla röda, rosa och bruna nyanser finns en som ser mer diskret ut, den lavendelrosa Diorstellaire. Färgen är så ljus och transparent att den bara förändrar läpparnas egen färg en smula, men är däremot full med 3D-glitter. Läppstiftet går lätt att måla på och glittret fördelar sig jämnt, och läpparna känns mjuka även efter några timmar.

Men låt oss pröva med en mer utmanande nyans, den hallonröda Diorismic. Redan när jag målar på känner jag att färgen riskerar att fördelas ojämnt över läpparna, på grund av att pigmenten inte är jämnt fördelade i det glansiga mediet. Med litet extra uppmärksamhet går det bra, och jag är nöjd med den storslagna glansen och färgen. Men jo, visst har litet mer av färgen sjunkit in i de oundvikliga små små vecken i läpparna, även om det bara syns på nära håll.

Efter några timmar har färgen tack och lov inte flutit ut utanför läpparnas konturer, men dock skavts av från mitten och lagt sig just innanför konturerna. Detta är inget jag blir överraskad av, och håller man efter med nya påmålningar kommer leendet fortfarande att vara stjärnklart och perfekt. Men av ett såpass dyrt läppstift som Dior Addict Stellar Shine förväntar jag mig mer, och dessutom föredrar jag fortfarande krämiga, heltäckande läppstiftsvarianter, så jag hoppar över den här serien.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i läppstift och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Dior Addict Stellar Shine Lipstick

  1. Ping: Laura Mercier Rouge Essentiel Beige Intense | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.