clinique smart custom-repair eye treatment

 

Det som inte fick hända började hända mig; den tunna huden ovanför ögonen tappade spänsten och började hänga ned över ögonlocken. Jag vill ju att min ögonskugga skall synas! Och jag vill inte att min invanda ögonform skall förändras. Men hudkrämer nuförtiden kan göra smärre underverk, så jag vände mig till en serie som överraskat mig tidigare, nämligen clinique smart custom-repair. Tack och lov har de en ögonkräm också, eye treatment, som jag försiktigt har duttat på kring ögonen morgon och kväll i några veckor.

JA, det har hjälpt! Huden återfick den spänst och den form jag vill ha. Visst kan jag se att min hy har förändrat sig med åren, och jag vet att mina ögon inte ser ut som de gjorde för tjugo år sedan. Det går inte att vända på tiden så vad det gäller är att göra det bästa av vad jag har nu, och se till att ålderstecknen håller sig inom rimliga gränser. Jag är mycket tacksam över att clinique smart custom-repair eye treatment hjälper mig med det.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i hudvård och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till clinique smart custom-repair eye treatment

  1. Pingback: Favoriter i september | Style On File

  2. Pingback: Biomed Eye Bags Away | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.