Cetaphil Moisturizing Cream

På andra sidan Atlanten har Cetaphil varit älskat i årtionden för sina billiga men pålitliga produkter. Sedan ett tag tillbaka finns de även i svenska butiker och jag är glad att äntligen kunna pröva dem. Kroppskrämen i en trind burk med grönt lock kändes som något bra att börja med.

Det är verkligen en tjock kräm man hittar i den runda burken. (Mycket glycerin och vaselin.) Den är oparfymerad, så den har bara en svag doft av kräm och det är OK för mig. Det går ganska lätt att skopa upp kräm ur burken, den går lätt att fördela över huden och sjunker in i huden förvånansvärt snabbt trots sin feta konsistens. Bra!

De senaste veckorna när det har blivit kallare och elementen har gått igång inomhus har det kliat och stuckit litet här och där över kroppen, för att huden blivit torr. Det slapp jag så fort jag började med den här krämen. Jättebra! Min slutsats av det här är att fastän Cetaphil Moisturizing Cream ser billig ut, fungerar den väl och det till ett skönt lågt pris. Jag ser fram emot att prova fler produkter från Cetaphil!

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i krämer, kroppsvård och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.