OPI by Popular Vote

Den starka kollektionen Washington DC från hösten 2016 är inte alls omodern, utan presentearde nagellack som är lika snygga idag. En som blivit min favorit är OPI by Popular Vote, en läcker krämig mörkröd som drar åt blått.

Färgen är lätt att måla på jämnt – bara ett lager är täckande nog, men jag har brukat måla på två av gammal vana och för större hållbarhet.

Jag gillar OPI by Popular Vote så mycket att jag har målat på den tre gånger i rad de senaste veckorna. När mina naglar var någon millimeter längre och flisade sig så flisade sig nagellacket också, men när de är kortare håller lacket bra, om än inte riktigt lika bra som OPI Madam President. Dock kan jag känna att båda lacken, som är av varianten Infinity Shine, har en hållbarhet utöver det vanliga.

Att ta bort OPI by Popular Vote går lika snabbt och lätt som att måla på det. Jag är riktigt glad att ha hittat den här snygga färgen i OPI:s utbud. Fastän jag har ett par nagellack i liknande nyanser är den här värd att ha vid sidan om dem.

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i hetsshopping, nagellack och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till OPI by Popular Vote

  1. Ping: Favoriter i november | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.