bamford Geranium Hand and Body Wash

Spa- och kosmetikföretaget bamford säljer produkter för vård av kropp, ansikte och bebisar, tillverkade i harmoni med naturen och med våra kroppar, alltså etiskt framtaget så långt möjligt. Geranium-produkterna doftar av deras signature blend, vilken innehåller inte bara geranium utan också lavender, pepparmint och tonkaböna. Resultatet är en frisk, grön och balsamisk doft som passar utmärkt som duschkräm – som ett snabbt besök på ett seriöst spa.

Geranium Hand and Body Wash blir ett välkommet inslag i en uppiggande morgondusch. Den är kraftig medan man använder den, men stannar inte kvar på huden länge efteråt, vilket är bra, så att den inte tävlar om utrymmet med mina andra doftsatta kroppsprodukter.

Min kropps hud är inte så kräsen, förutom att den kan bli torr om vintrarna, och jag känner mig nöjd med hur den här duschkrämen rengör utan att kännas uttorkande. Det är bara duschkrämen jag har provat, och jag vet inte om jag skulle gilla Geranium som body lotion för egen del, men tror säkert att den kan vara helt rätt för en annan person. Jag tror också att bamfords Geranium Hand and Body Wash kan uppskattas av både kvinnor och män, då det varken är en uttalad feminin eller maskulin doft.

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i dofter, kroppsvård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.