OPI Defy Explanation

Och så längtade jag tillbaka till de söta rosa färgerna igen. Men nu är det ju höst, och jag kände inte att de rosa jag älskar på våren var vad jag ville ha på fingertopparna. Jag gav mig ut att botanisera bland nagellacksmärkena, och till slut hittade jag vad jag letade efter: OPI Defy Explanation.

Fortfarande en kall nyans, men inte lika tydligt blårosa och därför just vad jag ville ha bland alla virvlande guldgula höstlöv. Färgen går lätt att måla på, blir fyllig efter bara ett lager men ännu snyggare efter två lager. Där finns inget glitter eller skimmer utan bara färg.

Nagellacket har hållit någorlunda bra, och går också lätt att ta bort. Den kommer nog att få lysa på mina naglar några fler gånger de närmaste veckorna!

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i nagellack och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till OPI Defy Explanation

  1. Ping: Favoriter i december | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.