Magiska symboler

När jag hastar iväg till kontoret om morgarna hinner jag som bäst sätta på mig ett par örhängen och en ring. Ofta har jag tänkt att jag skulle vilja ha på mig ett halsband också, men i så fall något annat än de jag redan har… I år stötte jag äntligen på ett halsband som såg ut som vad jag hade drömt om. Det är en snygg abstrakt symbol som liknar tecken inskrivna i en cirkel. Mina tankar går till det fascinerande skriftspråket i Arrival, eller de magiska symbolerna i Doctor Strange.

Till designen hör också en liten glittrande sten, men den kommer jag att plocka bort från halsbandet för jag föredrar symbolen ensam.

Det var först och främst halsbandet jag ville ha, men jag vet med mig att jag skulle ångrat mig om jag inte också hade köpt ringen och örhängena i matchande design. Jag tycker verkligen om hur ringen sitter på fingret, och örhängena är också snyggt gjorda med mönstret som dyker upp i profil, inte rakt framifrån.

Smyckena kommer från Pilgrim.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i smycken och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.