Smith & Cult Exit The Void

Har jag inte andra mellanblå nagellack redan? Jo, men inte just den här färgen, en som drar litet åt grått och lila men ändå är just blå i en dov nyans. Lacken från Smith & Cult har ju oftast riktigt god kvalitet, och så är också fallet med Exit The Void. Konsistensen är krämig, inte kritig, och håller i ett par dagar utan att flisa sig.

Konstigt nog kändes färgen mer trögflytande den andra gången jag använde den, och då fördelade den sig inte lika jämnt över naglarna. Men det ordnade sig när jag lade på topplacket, och såg bra ut då också.

Smith & Cults nagellack Exit The Void drog till sig mitt intresse inte bara för den sköna mellanblå färgen (periwinkle, enligt företaget självt), utan också för det spännande namnet. Det påminner om filmen Enter The Void, men jag kunde inte förlika den dova blå färgen med den neon som utmärker filmen. Inte förrän det slog mig att nagellackets färg liknar den negativa efterbild man kan få bakom ögonlocken efter att ha sett intensivt gulrödorange neonljus, en blå bild mot svart bakgrund. Efter att jag kommit på det var det nästan allt jag kunde tänka på när jag såg på mina naglar, och det kändes som att färgen lyste litet extra för det.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i nagellack och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.