Clarins Hand and Nail Treatment Cream Magnolia

Clarins är ett pålitligt kosmetikmärke som kommer ut med nya produkter i snygga förpackningar, ofta i set om tre så att man skall falla för alla på en gång. Listigt, Clarins! Dessutom väljer de att dekorera tuberna sött på sitt senaste erbjudande, så här efter en lång vinter när man längtar efter något fint! Det är den sköna kroppskrämen och handkrämen som nu ges ut i tre olika doftversioner. Dofterna – Jasmine, Neroli, Magnolia – är helt klart underbara! Kanske kan man hejda sitt habegär med att betänka hur dyra tuberna är för den lilla storleken, men vill man som jag ha en bra handkräm i handväskan kan man lura sig själv till att tycka att storleken är perfekt.

Jag lyckades hålla mig till att bara köpa en liten handkräm, och den jag valde var Magnolia. Clarins version av doften är en skön balans mellan äkta blomdoft och en liten kritig, parfymig variant. Av de tre är den den mest diskreta, men känns ändå ganska starkt ett tag efter insmörjning, så man får vara försiktig så att man inte stör sina medmänniskor.

Själva krämen ger ett resultat som är bra, men inte överdrivet bra. Det finns ju mirakel-handkrämer, men Clarins hör inte till dem. Men så praktisk, fin och uppiggande som tuben är att ha med sig hela dagen kommer jag nog att falla till föga och skaffa någon till till handväskan under perioden de finns till salu.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i dofter, handkräm och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.