Björk & Berries Botanist Body Lotion

Jag hör till dem som blev besviken när Björk & Berries lämnade sina blommiga dofter och dito flaskor för några år sedan. Det är inte bara så att jag saknar dofter som Lingonberry Rose, det är också så att jag tycker att de nya dofterna är tråkiga och i vissa fall obehagliga. Men visst skall man vara öppen för att det kan komma nya bra saker! Det var roligt att se en ny doft i grön flaska i Björk & Berries utbud, så jag bestämde mig för att prova Botanist i body lotion-form.

Doften Botanist blandar kryddiga och friska noter: gröna äpplen, svartvinbärsblad, rökigt svart te, björk, vetiver och patchouli. Resultatet blir egentligen litet för maskulint för min smak, men det är inget som stör mig under dagen när jag har smort in mig med krämen. Det som är tråkigare är att min hud inte känns så väl omhändertagen och återfuktad. Det skall finnas välgörande linfröolja, rapsolja och björkvatten i blandningen, men det har tyvärr inte hjälpt mig under de här kalla, torra vinterdagarna. Jag gör nog inga fler utflykter med Björk & Berries Botanist.

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i kroppsvård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.