Smith & Cult Book Of Eyes Ice Tears

En ny ögonskuggepalett i blågråskalan var väl egentligen det sista jag behövde, men samtidigt det första på min önskelista. Blått, grått och silver är ju bland de vackraste färgerna jag vet, och jag var så nyfiken på att prova ögonskuggorna från Smith & Cult! Så vips hade jag skaffat Ice Tears.

När jag började använda färgerna fann jag att de hade riktigt mycket pigment och i ett par fall blev mörkare än jag förväntat mig. Förutom då den skimrande vita, som mest ger skimmer och nästan ingen färg, som synes. Det var bra att veta när jag började lägga på färgerna på ögonlocket.

Ögonskuggorna sitter bra under en dags användning, och även skimret sitter på plats utan att sprida sig eller hamna i ögat och irritera.  Så roligt att ha en ny palett med fina färger att se fram emot att använda om morgnarna!

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i ögonskuggor och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.