Clarins SOS Pure Rebalancing Clay Mask

Clarins gör ofta fina förpackningar till sina hudvårdsprodukter, i klara linjer och vackra färger som för tankarna till renhet och skönhet. För några månader sedan släppte de tre ansiktsmasker, varav jag börjat med att prova den med namnet SOS Pure Rebalancing Clay Mask. Lermasker är något jag brukar gilla, och med det nya buzzworder balancing i titeln blev masken extra intressant.

Clarins mask är lättflytande och lätt att fördela jämnt över ansiktet. Den stelnar inte så fort som lermasker ofta brukar göra, faktiskt knappt alls under den dryga kvart jag brukat låta den sitta på.

Det är litet överraskande att masken faktiskt svider litet grand, även om det inte är så mycket, men det är inte vad jag väntade mig av en produkt från Clarins. Gör den någon verkan då? Jämfört med de många andra lermasker jag har provat, så ger den inte så tydliga resultat. Jag kommer att använda min tub Clarins SOS Pure Rebalancing Clay Mask tills den är slut, men den hamnar inte bland mina favoriter.

 

 

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i hudvård och märktes . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Clarins SOS Pure Rebalancing Clay Mask

  1. Pingback: Clarins Hand and Nail Treatment Cream Magnolia | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.