clinique chubby stick cheek colour balm amp’d up apple

Tjocka makeuppennor i fina färger är jag ju förtjust i. Fastän jag inte är någon storanvändare av rouge var det roligt att prova cliniques chubby stick för kinderna.

amp’d up apple låter som att det skulle kunna vara en illröd färg, men det är istället en mild mellanrosa som drar litet mer åt det varma hållet än jag är van vid, men ändå är tillräckligt neutral för att passa till mina kalla nyanser.

Färgen går lätt att lägga på (min hy var utan makeup, som den brukar vara) och det blir som synes ganska mycket färg. Man får skynda sig att fördela och mjuka upp rouget till hur man vill ha det. Efter ett tag går det inte att gnida bort längre! Sedan sitter det väl och färgar inte av sig på annat.

amp’d up apple är en naturlig färg som passar bra för att ge litet färg åt kinderna utan att man behöver känna sig partysminkad.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i makeup och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till clinique chubby stick cheek colour balm amp’d up apple

  1. Just Emmaz skriver:

    Har du ingen bild där du sminkat dig full look och använt denna? 🙂

    • styleonfile skriver:

      Hej och tack för din kommentar! Nej, tyvärr har jag inte det. Jag brukar sällan ha full face, bara färg på ögon och läppar och ibland litet puder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.