Buxom Sultry Mauve

Jag har varit så duktig på att använda upp de läppstift jag har, så jag belönade mig med… ett nytt läppstift, förstås! Det bara är så att jag blir glad av att köpa, ha och bära nya färger ibland, så varför försöka förneka det? Bland Buxoms Big & Sexy Bold Gel Lipsticks hittade jag Sultry Mauve, en perfekt färg för mig.

Läppstiftsserien är uppdelad i kvaliteterna matte och satin, och sedan tidigare har jag det matta Ruby Temptress. Det är en riktigt snygg färg, men mattheten bidrar till att det inte är så vårdande för läpparna. Sultry Mauve som kommer från satin-sidan är litet bättre på det sättet, och ger enligt min mening ett finare resultat på läpparna.

Som synes är läppstiftet krämigt och täckande och går lätt att måla på. På plats på läpparna känns det skönt och sitter bra utan att färga av sig mer än förväntat på temuggar och vattenglas. Av den anledningen verkar satin-läppstiften från Buxom litet bättre än de matta, och den här färgen är dessutom en stilig färg som jag kommer att gilla att bära både till vardags och fest.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i läppstift och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Buxom Sultry Mauve

  1. Eva F skriver:

    Det ser ut som en väldigt snygg färg. Den var du värd! Jag tror jag skall leta upp den och pröva själv. Tack för tipset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.