Clinique smart night custom-repair moisturizer

Nu verkar det faktiskt ha hänt – en ansiktskräm som ger fantastiska resultat har hamnat på min badrumshylla. Det är Cliniques smart night med undertiteln custom-repair moisturizer som gjort underverk med min hy. Serumet i samma serie gjorde mig inte lika begeistrad i våras, men krämen har gjort desto större nytta.

Det tog två kvällars användande, och sedan kände jag hur min ansiktshy blev smidig och all åldersslapphet försvann. Något liknande har jag ju fått av Biotherms Skin Best-serie, men där upplevde jag hur hudens yta efter en längre tids användning blev skrovligare. Nu har jag efter en vecka med Clinique smart night custom-repair moisturizer känt hur hyn även blivit jämnare och lenare, och det bådar gott. Nu tänker jag även prova dagkrämen och ögonkrämen! Kanske kommer resultatet att förändras för mig efter en längre tids användandning. I så fall kommer jag självklart att rapportera om det här, men än så länge är jag mycket nöjd och hoppfull!

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i hudvård och märktes . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Clinique smart night custom-repair moisturizer

  1. Pingback: The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% | Style On File

  2. Pingback: Favoriter i februari | Style On File

  3. Pingback: clinique superdefense night recovery moisturizer | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.