Chanel Nuvola Rosa

Vårkollektioner från kosmetikmärken fokuserar ofta på pasteller och andra glada, klara färger. Fastän jag själv passar bättre i de mörkare färger som kommer ut i höstkollektionerna är det alltid roligt att se de ljusa färgerna i skönhetsdiskarna som förebådar våren, och ibland faller jag pladask för någon av dem. I år är det det ljusrosa nagellacket från Chanels vårkollektion, Nuvola Rosa.

Namnet betyder rosa moln på italienska, och visst finns det säkert en liknande färg till rimligare pris hos någon annan lacktillverkare (till exempel essie med sin breda  palett av lätta rosa nyanser), men… men… nu ville jag inte leta för det var just den här jag ville ha!

Nagellacket är litet kritigt till konsistensen, så som det ofta är med icke-skimrande ljusa färger, men Chanels variant är mycket mer krämigt och lättflytande än de flesta andra i den stilen. Det är bra, för det betydde också att den satt kvar längre på naglarna utan att flaga, och det fastän nageltopparna under flisat sig här och där redan innan påmålning.

Och så fin färgen är! Söt, men inte lättviktig. Nuvola Rosa kommer att bli en favorit för mig i vår!

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i nagellack och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Chanel Nuvola Rosa

  1. Pingback: Favoriter i april | Style On File

  2. Pingback: Favoriter i maj | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.