Hermès Eau de Néroli Doré hair and body shower gel

När jag väl hade gett efter en gång var det inte så svårt att falla för frestelsen en gång till. En duschkräm från Hermès är en mycket onödig extravagans men ger just därför en sådan skön känsla av lyx. Och att smyga in den glamourösa känslan i sin stressiga morgonrutin är ju ännu bättre! Så med en rejäl rabatt i rockärmen jag slog till på en duschkräm doftande av Eau de Néroli Doré, en av de lätta, fräscha dofterna från Hermès som säljs i flaskor i regnbågens alla färger, så lockande att man vill ha dem alla…

Neroli kommer från pomeransträdets blommor och är en ingrediens som gärna används i parfymer. Här får den vara litet mer bitter än vad den annars ofta är, vilket passar bra i en duschkräm och gör den så androgyn att den fungerar för såväl damer som herrar i familjens dusch. Jag äger inte den EdT med samma doft som Hermès också säljer, men har sniffat på den och tycker att duschkrämen är bittrare i doften, och som sagt passar det mig bra. Dock stannar inte doften kvar lika länge som rabarbern från Eau de rhubarbe écarlate men det gör heller inget.

Duschkrämen är lättflytande och känns inte uttorkande för huden. Jag gillar även den här lyxprodukten i min morgonrutin och är rädd att jag håller på att skaffa mig en ny, dyr vana… men det må vara hänt!

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i kroppsvård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Hermès Eau de Néroli Doré hair and body shower gel

 1. Eva F skriver:

  Oooh, lyx, lyx, och åter lyx! Det behöver vi väl alla ibland. Du inpsirerade mig till att köpa den rabarber-doftande duschkrämen och det har jag inte ångrat! Jag provade mig igenom några stycken av de regnbågsfärgade och tror att jag hittade den bästa, men kanske kommer jag också att skaffa någon annan färg/doft framöver.

 2. Emma P skriver:

  Åh hjälp så lyxigt det låter! Min hud är dock extremt känslig just nu, jag använder Lactacyds oparfymerade duschkräm, inte glammigt alls men det funkar bra så jag fortsätter nog med den. Får försöka ge mig själv glam i vardagen på annat sätt:)

  • styleonfile skriver:

   Åh, jag förstår! Så bra att du hittat en duschkräm som fungerar för dig. Det är viktigt att sköta om sig själv, och att hela huden känns bra hör ju till det allra viktigaste!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.