Clarins Be Long Mascara

Redan på namnet hör man ju att mascaran Be Long skall göra fransarna längre. Därtill säger Clarins att fransarna skall få en perfekt böj, vilket likaväl som längd hjälper till att göra ögonfransarna och dess bärare snygga. Nu levererar inte Be Long riktigt allt den lovar, men den är ändå bra.

Till att börja med ger Be Long inte bara längd utan även tjocklek och längd till fransarna, vilket jag tycker ger bättre och finare proportioner. Vad gäller att böja upp fransarna är den faktiskt inte lika bra som en annan Clarins-mascara, Wonder Perfect. Däremot går Be Long mycket lättare att ta bort än Wonder Perfect, så det är bara att välja vilket man föredrar. Som sagt hör Be Long till de mascaror jag gillar, och jag kan tänka mig att skaffa en likadan när den jag har är slut.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i mascara och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Clarins Be Long Mascara

  1. Emma P skriver:

    Den låter trevlig, dessutom så tycker jag att borsten ser bra ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.