Omorovicza Rejuvenating Night Cream

Det är bra när en kräm ger resultat omedelbart, och det var vad Omorovicza Rejuvenating Night Cream gjorde för mig. Redan morgonen efter första användningen kändes min hud fastare och smidigare. Precis vad jag önskar mig – så skönt! Känslan höll i sig medan jag fortsatte att använda krämen. Det jag hade var ett halvstort prov, men nu har jag noterat Omoroviczas Rejuvenating Night Cream som en bra produkt jag gärna använder igen.

Själva krämen är tjock, rik och ändå lättflytande, och lätt att fördela jämnt i ansiktet. Den sjunker in men lämnar huden litet grand oljig, vilket inte gör så mycket när det gäller en nattkräm. Min ansiktshy blev också jämn efter en period av skrovlighet, framför allt huden på näsan där porerna riskerar att se större ut om en kräm puffar upp huden för mycket.

Som sagt kommer jag nog att vilja skaffa Omoroviczas nattkräm igen. Om jag får andra resultat vid längre tids användning kommer jag att uppdatera här.

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i hudvård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.