Clinique moisture surge hydrating supercharged concentrate

 

Jag har aldrig fått tillräckligt med fukt eller näring från Cliniques berömda Dramatically Different Lotion, och min hy har sällan blivit nöjd av gelkrämer, men så bra det är när man kan bli positivt överraskad av något!

De första gångerna jag provade Cliniques moisture surge hydrating supercharged concentrate efter att ha tvättat mitt ansikte var jag beredd att behöva följa upp med någon krämigare produkt, men det behövdes inte alls! Jag använde gelén (water-gel hydrator) på morgonen några dagar när vädret var kallt, och även då kändes min hy mjuk och smidig hela dagen.

Gelén var lätt att fördela över ansiktet, sjönk in snabbt och började genast verka, kändes det som. Som jag nämnt förut kan krämer som lovar plumpande effekt i oturliga fall accentuera porerna på min näsa, men detta hände inte nu. Hyn ser jämn och fin ut, och om den inte gjort min panna och näsa litet blanka hade jag till och med kunnat använda den regelbundet som dagkräm. Riktigt så perfekt var Clinique moisture surge hydrating supercharged concentrate alltså inte, men bra nära, och jag ser fram emot att ha en ny pålitlig produkt att välja från när jag behöver fukt.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i hudvård och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.