Mavala Pink Cosmic

Knappt hade jag berättat att jag faller som en meteor för makeup med rymd-tema, så stötte jag på Mavalas Cosmic Collection! Alla färger var snygga och hologlittret lockade mig intensivt, men jag höll mig i skinnet och köpte bara den intensiva Pink Cosmic.

Som synes var jag orolig att nagellacket inte skulle ha tillräckligt med färg på egen hand, så jag provade att lägga en annan färg under på ringfingernaglarna. Här är det OPI Meet Me On The Star-Ferry som fick agera rosa bakgrund. Dock var detta inte nödvändigt; färgen i Pink Cosmic var stark nog att ge en intensiv rosa färg på egen hand.

För att glittret skall sprida sig jämnt har lacket en litet geléartad formula, vilket fungerar bra men inte perfekt – jag var ganska noggrann men det blev ändå en del partier som var tomma på glitter. Men det glittrade ändå tillräckligt för att jag inte skulle störa mig på det.

Det goda med att jag provade en mörkare färg under var att jag upptäckte hur himla snyggt det blev att lägga ett lager Pink Galaxy ovanpå ett lager Peace & Love & OPI! Till nyårsfirandet valde jag att måla alla naglarna med den här kombinationen, vilket gav en härlig purpurton med rosatonat regnbågsglitter!

Eftersom jag är bekväm av mig tyckte jag dock att det var jobbigt att ta av nagellacket efter användningen. Glittret sitter kvar längre än övriga färgen och man får skrubba en del extra för att få bort det. Därför kommer jag kanske inte att använda Pink Cosmic så ofta, men jag är glad att nagellacket var med och gjorde min nyårsnatt festlig!

Copyright by PerfettoME.RU

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i nagellack och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.